Reality show

Razotkrivena afera Slađe Poršeline sa ocem Dače Virijevića, ona stavila znak pitanja na odnos sa imućnim biznismenom! (VIDEO)

U toku je emisija ‘Pretres nedelje’ i ‘Izbor potrčka’ sa Milanom Miloševićem. Slađa Blinda otkrila je kako je u kontaktu sa ocem Dače Virijevića, te da joj je njegov otac iznajmio kola

– Slađa se uselila u kuću i niko nije znao da je Dači Virijeviću maćeha, da li je to istina?

– Ja kad sam se uselila spominjala sam da sam njegova maćeha jer je auto u kojim sam se slikala auto od Dačinog tate koji ima rent a car ali ja sa njegovim ocem nisam u vezi nego se samo družimo par meseci. Mi nismo ni u kakvim odnosima ali ne znači da nećemo biti -rekla je Slađa.

– Moj tata ima 35 godina i mene je napravio sa 15 godina. Moj tata je u braku već 6 godina i ako je rezveden od moje majke, tako da šta fali ovo mi je maćeha broj 2. Ja nisam mogao da verujem u sve to ali je izgleda istina -rekao je Dačo.

– Daču treba da upoznamo dodatno jer zaista ima biznise kao i njegov otac. Apsolutno imamo drugarski odnos i ništa osim toga. Sa njegovim ocem sam baš pričala da mi fudbaler ne pušta da uđem u rijaliti i onda mi je njegov otac dao vetar u leđa da uđem, tako da baš volim da se družim sa njim -rekla je Slađa.

Čak se i Ana Spasojević raspitivala o mom tati, tako da ne znam šta da kažem, svi se tuku oko njega -rekao je Dačo.

To je laž, mi smo se samo čuli napolju oko ulaska i ja sam mu pomogla šta treba da unese, nemojte sad ove priče da mi pravite, on meni nikada oca u životu nije spominjao -rekla je Ana.

Možda se Anći raspitivala malo da se izreklamira kad izađe napolje nikad se ne zna -rekla je Slađa.

Detaljnije pogledajte u nastavku…

(PINK)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najpopularnije

To Top